Prezentarea Pensiunii Villa Regent

Pensiune Vila Regent
Baile Felix

Pensiunea a fost deschisa in 2008 si este situata in Baile 1 Mai , una dintre cele mai cunoscute statiuni cu apa termala din Romania .

Amplasamentul favorabil al pensiunii si anume la numai 200 m de strandul cu apa termala Venus din Baile 1 Mai si la numai 900 m de strandul Apolo din Baile Felix face din Pensiunea Vila Regent un loc ideal pentru petrecerea vacantelor si a concediilor , precum si o alternativa de cazare pentru realizarea curelor balneare .

Totodata distanta foarte mica fata de orasul Oradea si anume 3 km pana la intrarea in oras si 7 km pana in centrul Oradei recomanda Pensiunea Vila Regent ca o destinatie de cazare atractiva si pentru oamenii de afaceri sau delegatiile venite cu treburi in Oradea si care doresc sa beneficieze pe langa conditiile foarte bune de cazare si de avantajele unui loc linistit cu aer curat , ferit de tumultul citadin .

De asemenea Pensiunea Vila Regent este un loc de popas excelent si pentru cei ce tranziteaza Oradea datorita apropierii de drumul national Oradea - Deva .

Pensiunea amenajata intr-un elegant stil clasic dispune de camere cu pat matrimonial , camere cu 2 paturi si camere cu 3 paturi .

Totalul locurilor de cazare este de 40 .